Kauhava –
Alahärmä ja Haarusjärvi

Kun arvostat siisteyttä, edullisuutta, ja sitä että kaikki on ihan lähellä. Tai kun tarvitset luonnonrauhaa ja rentoutumista, hemmottelua ja mukavuuksia unohtamatta.

Kauhavalla Alahärmän taajamassa sijaitseva huoneistohotelli sekä hostelli ja Haarusjärven rannalla olevat loma-asunnot ovat suosittuja matkailijoiden kesken ympäri vuoden. Vain reipas kivenheitto Powerparkin huvipuistosta ja hevoskeskuksesta takaa sen, että olet pienellä siirtymisellä tapahtumien ja huvipalveluiden keskellä.

Kauhavalla Haarusjärven rannalla sijaitseva sauna- ja kokoustila kutsuu rentoutumaan rankan palaveripäivän jälkeen. Pyyhi tiukan neuvottelupäivän hiet saunassa ja pulahda virkistymään järvivesialtaaseen. Oma rauha järven rannalla on samalla mielen levähdyspaikka keskellä supisuomalaista luontoa. Ja jos vauhtihammasta alkaa kolottaa, niin siirryt hujauksessa Power Parkin pyörteisiin.

Kesällä tämä idyllinen paikka luo takuutunnelman perhejuhlille ja vaikkapa syntymäpäiville huipputason majoituksineen oman rannan rauhassa. Kokoustilan vieressä oleva iso terassi wc-tiloineen on vuokrattavissa elämän pieniin ja suuriin juhliin.

Miten olisi yhdistetty Powerparkin huvipuistoreissu ja koukkaus Ähtärin eläinpuistoon Pyry- ja Lumi-pandaystäväisiä tapaamaan. Sopivat tuliaiset ja kotiinviemiset löydät Keskisen Vesan kyläkaupan hyllyltä. Yhdistä majoitus Alahärmässä ja Kalajärven kohteessamme (Peräseinäjoki/Seinäjoki), niin elämykset ovat kokoajan käden ulottuvillasi.

Etäisyyksiä Powerparkista:
Huoneistohotelli ja hostelli 2 km / 3 min
Haarusjärvi: 8 km / 10min
Ratatien kolmiot 24 km / 20 min
Kojolaparkin kolmiot 10 km / 10 min

yhteystiedot ja varaukset

Puhelin:
+358 40 581 1969
(Päivi Hautala)
ma-pe klo 9.00-16.00
(ei tekstiviestillä)

Sähköpostiosoite:
info(at)jaaskanloma.fi
Sähköpostiin vastataan
kahden päivän sisällä.


Sää - Kauhava