Kauhava –
Alahärmä och Haarusjärvi

När du värdesätter renlighet, förmånliga priser och närhet till allt. Eller när du behöver koppla av i naturens sköte, men vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll.

Lägenhetshotellet i Alahärmä, Kauhava, samt vårt hostel och våra semesterbostäder vid stranden av sjön Haarusjärvi är populära bland turister året om. De ligger bara ett stenkast från PowerParks nöjespark och hästcenter, vilket betyder att du snabbt kan förflytta dig till händelsernas och nöjesutbudets centrum.

Bastun och möteslokalen vid sjön Haarusjärvis strand i Kauhava inbjuder till avkoppling efter en ansträngande konferensdag. Låt kroppen svettas i bastun efter en tuff förhandlingsdag och ta ett uppfriskande dopp i sjön. En egen lugn vrå vid stranden av sjön är också en viloplats för sinnet, mitt i den finländska naturen. Om du börjar längta efter liv och rörelse förflyttar du dig på ett kick till vimlet i PowerPark.

Sommartid är denna idylliska plats den perfekta inramningen för familjefester eller födelsedagskalas med logi i toppklass vid en egen strand. Intill konferensutrymmet finns det en stor terrass med alla bekvämligheter som går att hyra för livets små och stora evenemang.

Vad sägs om att kombinera en resa till nöjesparken PowerPark med en avstickare till djurparken i Etseri för att träffa pandorna Pyry och Lumi? Lämpliga presenter och souvenirer hittar du på hyllorna i Vesa Keskinens bybutik. Kombinera boende i Alahärmä och i våra objekt i Kalajärvi (Peräseinäjoki/Seinäjoki), så är upplevelserna hela tiden inom räckhåll.

Avstånd från PowerPark:
Lägenhetshotell och hostel 2 km/3 min
Haarusjärvi: 8 km/10 min

kontakta oss och boka

Telefon:
+358 40 581 1969
(Päivi Hautala)
mån-fre klo 9.00-16.00
(inga text meddelande)

E-post:
info(at)jaaskanloma.fi
Vi svarar inom två dagar.


Väder - Kauhava